Bomba iz Španije: Rabiot ponuđen Realu!
Real čeka na pojačanja u finišu prelaznog roka (Foto: EPA)

Veznjak bi mogao na Santiago Bernabeu

Bomba iz Španije: Rabiot ponuđen Realu!

Midhat Šljivak

Madridski Real odradio je jako siromašan prelazni rok i za sada na Santiago Bernabeu nakon odlaska Cristiana Ronalda nisu došla velika imena koja su svi očekivali, ako izuzmemo golmana Thibauta Courtoisa.

Rukovodstvo Kraljeva do kraja prelaznog roka ima namjeru da angažuje određena pojačanja, a na kraju bi u ovom timu mogao završiti francuski veznjak Adrien Rabiot.

Fudbaler PSG-a se ovog ljeta povezivao sa mnogim timovima, najviše sa Barcelonom i Juventusom, a nedavno je odbio dvogodišnji produžetak saradnje sa Svecima.

Na kraju bi do kraja prelaznog roka Rabiot mogao i napustiti Park Prinčeva. Marca tvrdi da je PSG ovog fudbalera ponudio Realu, ali nije precizirala da li su čelnici Kraljeva zainteresovani za kupovinu ovog fudbalera.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Sigurno da će se u narednim satima znati više informacija o potencijalnom transferu Rabiota koji je ugovorom sa PSG-om vezan do juna naredne godine.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi