Sjećate li se Coentraa? Nikada nije privukao veću pažnju nego danas

Znate li uopšte gdje danas igra?

Sjećate li se Coentraa? Nikada nije privukao veću pažnju nego danas

Fabio Coentrao je živ i zdrav.

O tome gdje je u posljednja dva mjeseca bio ovaj portugalski fudbaler rijetko ko je znao išta, a posebno zbog činjenice da se puna 62 dana nije oglašavao na društvenim mrežama.

On je od posljednje tri sezone dvije proveo na posudbama. Real Madrid ga je slao u Monaco i Sporting iz Lisabona, pa sada nije bilo jasno da li ostaje u Madridu, jer još uvijek ima ugovor, ili će na novu posudbu.

On se nakon 62 dana konačno oglasio na društvenim mrežama te je postavio dvije fotografije sa treninga Reala. Na fotografijama se vidi kako trenira odvojeno od ostalih saigrača, a to bi mogla značiti da samo održava formu i da će vjerovatno do kraja prelaznog roka promijeniti klub.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Inače, on je u Real stigao 2011. godine dok je trener još bio Jose Mourinho koji mu je jedini i pružio pravu priliku da igra. Kasnije je igrao vrlo rijetko pa se odlučio na dvije posudbe koje mu nisu donijele ništa posebno, a vidjet ćemo hoće li eventualna treća biti barem malo bolja.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BosnaZmaj
Eno ga u laktasima bere maline sa dodikom, kaze da ce staviti glas na njega
15 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi