Luka Modrić pokazao nezadovoljstvo zbog situacije u Real Madridu

Smeta mu što je na klupi

Luka Modrić pokazao nezadovoljstvo zbog situacije u Real Madridu

E. Čaušević

Hrvatski reprezentativac Luka Modrić nije baš zadovoljan trenutnom situacijom u Real Madridu.

Modrić već više od sedam godina nosi dres kraljevskog kluba i jedan je od najvažnijih igrača ovog tima prethodnih sezona. Međutim, ovaj 34-godišnji veznjak nije baš najzadovoljniji trenutnom situacijom.

Naime, španski mediji prenose da je Modrić pokazao nezadovoljstvo zbog male minutaže prethodnih sedmica, a posebno što nije starter u velikim utakmicama.

Modrić je prvo propustio duel protiv PSG-a zbog povrede, a kada se vratio na teren Zinedine Zidane ga je ostavio na klupi u derbijima protiv Atletico Madrida i Barcelone.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Krivac" za to je mladi Fede Valverde koji igra odlično i čini se da Modrićeva pozicija u prvom timu više nije tako sigurna. Marca navodi da nije nemoguće da Modrić ode iz Reala već u januaru jer mu ugovor ističe na kraju sezone.

Pregovora oko novog ugovora još uvijek nema, a sigurno je da Real želi izbjeći opciju da Modrić na ljeto ode kao slobodan igrač. No, da li će pristati baš da ga prodaju ove zime ostaje nam da vidimo.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti