Bomba na pomolu: Ronaldo i Neymar u istom timu?

PSG se ne šali

Bomba na pomolu: Ronaldo i Neymar u istom timu?

Da li ste ikada zamišljali Cristiana Ronalda i Neymara u istom timu? Za mnoge je ovo nemoguće, ali kada je PSG u pitanju ništa nije iznenađujuće.

Naime, francuski tim će na ljeto najvjerovatnije ostati bez nekoliko najboljih igrača, između ostalih i Zlatana Ibrahimovića i Edinsona Cavanija. Upravo zbog toga Parižani već neko vrijeme razmišljaju o velikim transferima tokom prelazog roka. 

Kako piše italijanski Corriere dello Sport, uprava francuskog šampiona planira da za portugalskog napadača plati punu cijenu, dok bi u slučaju Brazilca transfer mogao lakše da se realizuje zahvaljući činjenici da je vlasnik PSG-a katarski šeik Nasser Al-Khelaifi, ujedno i najveći sponzor Barcelone. 

Pored navedenog tandema, Parižani su zainteresovani za usluge još jednog vrhunskog igrača, a u pitanju je Paul Pogba.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi