Još jedan evropski gigant se uključio u trku za Mahreza

Žele ga i u Paris Saint-Germainu

Još jedan evropski gigant se uključio u trku za Mahreza

Alžirski reprezentativac Riyad Mahrez je ove sezone zaludio nogometnu Evropu.

Za njegove usluge interesuju se brojni velikani poput Barcelone, Real Madrida i Manchester Cityja, ali čini se da se u utrku uključio još jedan moćni klub.

Francuski mediji izvještavaju da su interes za Mahreza pokazali i u Paris Saint-Germainu, klubu koji već tradicionalno ne žali novac kada dovodi pojačanja.

Vjeruje se da bi PSG mogao biti čak i u prednosti u odnosu na ostale kandidate, obzirom da je Mahrezu Francuska dobro poznat teritorij jer je u prve profesionalne korake napravio u Le Havreu.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Nije poznato koliko će Leicester tražiti obeštećenje za svog ponajboljeg fudbalera, ali se špekuliše da je njegova vrijednost otprilike 50 miliona eura.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi