Kroos napušta Real, poznata nova sredina?

Postigao dogovor o uslovima

Kroos napušta Real, poznata nova sredina?

Njemački reprezentativac Toni Kroos na kraju sezone će vjerovatno napustiti Real Madrid. 

Kroos (26) tek ulazi u najbolje fudbalske godine i u ovoj sezoni ima epizodnu ulogu u kraljevskom klubu, a među klubovima koji su najviše zainteresovani za njegovo dovođenje spominje se Paris Saint-Germain.

Francuski RMS je objavio informaciju da je Kroos sa čelnicima Paris Saint-Germaina već postigao dogovor o uslovima saradnje i navodno Parižani su spremni Real Madridu na ime obeštećenja ponuditi oko 50 miliona eura. 

Trener Laurent Blanc u ovom veznom fudbaleru vidi zamjenu sa Tiaga Motu, a njegovom timu problem pri realizaciji transfera predstavljat će Manchester United i Manchester City, koji su također zainteresovani za Kroosa. 

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Kroos je sa 11 miliona eura godišnje treći najplaćeniji u svlačionici Reala.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi