Bonić: Čeka nas težak posao, Krupa je snažna

Trener Viteza pred današnji meč

Bonić: Čeka nas težak posao, Krupa je snažna

Samir Mlaćo

Nogometaši Viteza danas će u okviru drugog kola Premijer lige BiH na svom stadionu ugostiti FK Krupa.

 Vitežani su u prvom kolu poraženi od Mladosti (0:1), ali vjeruju da sada mogu doći do prvih bodova u novoj sezoni.

Trener Ivica Bonić će na raspolaganju imati i neke od igrača koji nisu bili u zapisniku u prvom meču, te mu to daje nadu u dobar rezultat danas.

"Čeka nas težak posao, momčad Krupe je snažna, uigrana, već tri godine igraju zajedno. Međutim, igra se na našem terenu i uz maksimalno zalaganje svakog pojedinca, uz podršku naših navijača koja nam je zaista potrebna, uz bar malo sreće, vjerujem da ćemo uspjeti ostvariti ono što silno želimo pobjedu", kazao je Bonić na jučerašnjoj press konferenciji.

Kapiten Ivan Livaja svjestan je da njegov tim ne smije prosipati bodove na svom stadionu.

"Mi prolazimo jedno teško razdbolje, ali znamo šta nas čeka i znamo šta nam je raditi. Moramo dati sve od sebe i nadati se pobjedi", dodao je Livaja.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Napadač Boban Đerić je istakao da on i njegovi sagrači moraju dati svon maksimum, te da se na svom terenu nikoga ne trebaju bojati.

Današnji meč između Viteza i Krupe igra se sa početkom u 17:30 sati na Gradskom stadionu u Vitezu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi