Bonucci dobio broj 19, Kessie izabrao novi
Foto: AC Milan

Kessie prepustio broj Bonucciju

Bonucci dobio broj 19, Kessie izabrao novi

Midhat Šljivak

Najveće pojačanje Milana ovog ljeta Leonardo Bonucci ipak će nositi dres s brojem 19.

Bonucci je jučer zvanično potpisao ugovor s Rossonerima, ali je došlo do problema nakon što je saznao da je "njegov" broj 19 zauzet.

Franck Kessie, koji je došao iz Atalante, odlučio se za ovaj broj, no na kraju će 19 stajati na leđima Leonarda Bonuccija.

"Razgovarao sam s Kessiejem i prepustio mi je broj 19. Za mene je on jako važan, a Kessie je sve shvatio i veoma sam mu zahvalan zbog toga", rekao je Bonucci.

Tako će mladi veznjak Milana u sezonu ući ipak s drugim brojem na leđima. Navodno se već odlučio na broj 79 i nastupaće s njim u narednoj sezoni.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Bonucci je u redove Milana došao iz velikog rivala Juventusa za više od 40 miliona eura.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi