Bonucci: Htio sam završiti sa fudbalom, nisam više mogao
EPA

Defanzivac Juventusa

Bonucci: Htio sam završiti sa fudbalom, nisam više mogao

  Juventusov defanzivac Leonardo Bonucci izjavio je da je planirao da prijevremeno završi svoju karijeru. 

Bonuccijev sin Mateo je bolovao od teške bolesti, javnosti nepoznate, a nakon što je podvrgnut operaciji na putu je da se oporavi i to defanzivcu Juventusa daje veliku snagu da nastavi sa svojim obavezama u Torinu. 

"Strahovi, koji su počeli u junu, nestali su prije nekoliko dana. Stalno smo Mateu pričali da je šampion i da mora pobijediti tu utakmicu. Konačno stvari idu u pravom smjeru, fizički i psihički", izjavio je Bonucci za medije u Italiji.

Malo je nedostajalo da Bonucci kaže 'zbogom' fudbalu u 29. godini. 

"Osjetili smo da nije isti dječak kada je bolest počela. Momentalno smo zakazili analize, pa operaciju koja je trajala osam sati. Tih nedjelja sam razmišljao da prekinem svoju priču sa fudbalom, nisam više mogao skoncentrisati se na posao", priznao je Bonucci. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Srećom, stanje sa Bonuccijevim sinom se stabilizovalo i italijanski defanzivac je nedugo nakon toga produžio svoj ugovor sa Juventusom.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi