Bonucci: Juve želi pobjedu nad Napolijem

Bonucci: Juve želi pobjedu nad Napolijem

Midhat Šljivak

Defanzivac Juventusa Leonardo Bonucci izjavio je danas kako Stara dama ide u Napulj po pobjedu koja bi ih približila korak bliže tituli prvaka.

Juve u sudaru dva vodeća tima Serie A putuje u Napulj u petak, a Bonucci ističe kako Bianconeri žele pobjedu u ovom derbiju.

 

"Pobjeda u prethodnom kolu nad Sienom je bila jako važna. Sada imamo šest bodova prednosti ispred Napolija i to nam mora dati samopouzdanje pred put u Napulj. Dole idemo pobijediti i odigrati dobro u najvažnijoj utakmici sezone. To je naš cilj", rekao  je Bonucci.

Potražite više informacija na temu Serie A:

 

Veliki derbi 27. kola Serie A između Napolija i Juventusa igra se u petak na stadionu San Paolo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.