Bonucci komentarisao igru i napad na Matuidija: To su stvari koje moramo riješiti...

Kapiten Juventusa nakon poraza

Bonucci komentarisao igru i napad na Matuidija: To su stvari koje moramo riješiti...

Kapiten Juventusa Leonardo Bonucci prvi se oglasio nakon poraza od Lyona (1:0) u prvom meču osmine finala Lige prvaka. 

Bonucci je bio vrlo nezadovoljan igrom svog tima i kaže kako se Juventus kasno probudio u ovom meču.

"U prvo poluvrijeme smo loše ušli. Kasnili smo na svaku loptu. U nekim utakmicama plaćate i najmanje greške. Bili smo previše u grču, nedovoljno agresivni, a to je pitanje mentaliteta. Trebali smo se probuditi ranije", kazao je Bonucci.

Osvrnuo se i na činjenicu da je vikao na Blaisea Matuidija tokom zagrijavanja jer je navodno bio 'isključen' obzirom da je znao da neće igrati od prve minute.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Nisam rekao Matuidiju da je isključen već sam rekao da tim uključuje i prvu postavu i one koji su na klupi. Rekao sam mu da svi moramo biti spremni i doprinjeti. Mogao bih isto tako reći da ni neki starteri nisu bili uključeni. Moramo ovo riješiti jer to su stvari koje čine razliku", kazao je Bonucci.

Jedini gol na večerašnjoj utakmici postigao je Tousart i to u 31. minuti.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BobPaisley
...sto na Ronalda ne zagalamis frajeru???...prodali bi te u Lecce u roku od 24 sata.
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi