Bonucci: Ovo je bila utakmica u kojoj smo uživali

Juve bolji od Intera

Bonucci: Ovo je bila utakmica u kojoj smo uživali

E. Čaušević

Fudbaleri Juventusa sinoć su slavili u velikom derbiju protiv Intera na Meazzi sa 2:1.

Inter i Juventus su odigrali odličnan meč, a na kraju je prvak Italije napustio Meazzu sa tri boda. Odlučujući trenutak desio se sredinom drugog dijela kada je Gonzalo Higuain sjajno savladao Handanovića i donio svojoj ekipi pobjedu.

Nakon utakmice defanzivac gostujućeg tima Leonardo Bonucci izjavio je da je ovo bila utakmica u kojoj je uživao cijeli tim, te da se on konačno osjeća važnim u Juventusu nakon što se prije godinu dana vratio u klub iz Milana.

"Igrali smo sa dosta samo pouzdanja i discipline. Čuvali smo loptu i nismo izgledali loše kada je Inter napadao. Mislim da smo vidjeli odličan Juventus večeras, ali isto tako i dalje ima još mnogo prostora za napredak", rekao je Bonucci i dodao.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Ovo je bila utakmica u kojoj smo uživali. Bilo je dosta pritiska i to je uvijek tako kada je derbi. Osjećam se zaista odlično. Nekako osjećam da ljudi ponovo vjeruju u mene, a moja dužnost je da dam maksimum i pomognem saigračima. Sada sam stariji i iskusniji i znam da moram biti i dosta odgovorniji".

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi