Bonucci: Razmišljao sam o ponudi iz Engleske

Srce je presudilo...

Bonucci: Razmišljao sam o ponudi iz Engleske

Leonardo Bonucci je u razgovoru za Gazzettu dello Sport potvrdio da je imao ponudu iz Engleske. 

Italijanski reprezentativac od 2010. godine nastupa za Juventus i neizostavan je u prvoj postavi, a tokom ljeta za njegove usluge se interesovao Manchester City koji je bio izrazito konkretan u pregovorima. 

"Istina je da me zvao Manchester City i moram priznati da sam o toj ponudi razmišljao. Na kraju je odlučilo srce", izjavio je Bonucci kojem ugovor sa Juventusom važi do 2020. godine. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Posebno je interesantno da je Juventus u novi Bonuccijev ugovor ugradio klauzulu prema kojoj iskusni defanzivac ne smije otići u klub kojeg vodi Pep Guardiola. To znači da Manchester City na njega, za sada, može zaboraviti. 

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti