Bonucci u sastavu protiv Betisa

U meču protiv Betisa

Bonucci u sastavu protiv Betisa

Edmir Škorić

Italijanski stoper Leonardo Bonucci u timu je Milana za sutrašnji meč protiv Betisa.

Bonucci je ranije potpisao za Milan i stigao je kao najeće pojačanje Rossonera iz Juventusa, a novi nastup u dresu Rossonera će vjerovatno imati sutra u prijateljskom meču protiv Betisa.

Ovaj iskusni stoper propustio je duele u Evropskoj ligi, no uvršten je u tim kojim će raspolagati trener Vincenzo Montella u sutrašnjem duelu sa španskim klubom.

Iz tima su izbačeni Gabriel Paletta i Carlos Bacca, koji su navodno na pragu odlaska iz Milana. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Osim Bonuccija, u kombinacijama za meč protiv Betisa nalaze se Antonio Donnarumma, Soncin, Storari, Abate, Antonelli, Bonucci, Gomez, Rodriguez, Simic, Zapata, Calhanoglu, Kessie, Locatelli, Mauri, Montolivo, Borini, Cutrone, Andre Silva i Suso.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti