Borac bez važne trojice, ali optimističan: Pobjeda za Premijer ligu!

Jasan je bio Vojvodić

Borac bez važne trojice, ali optimističan: Pobjeda za Premijer ligu!

S. Mlaćo

Sutra se u V. Obarskoj igra veliki derbi Sloge i Borca. Borac je prošle sedmice iskoristio kiks Sloge i pobjegao na pet bodova prednosti, ali daleko od toga da je utrka za prva mjesto i naslov prvaka završena.

U redovima Borca vlada optimizam pred ovaj meč.

"Pred nama je zahtjevna utakmica protiv odlične ekipe, koja je pokazala kvalitet. Neće nam biti lako, ali gledajte nemam respekt prema bilo kome, i bez bilo kakve bahatosti pričam, očekujem pobjedu i to mi je jedini cilj. Samo s tim ću biti zadovoljan", jasan je Darko Vojvodić.

Šef struke Borca u subotnjem duelu neće moći računati na Stefana Dujakovića, koji ima tri žuta kartona, te na mlade reprezentativce Danilovića i Topolovića.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

"Šest mjeseci sam proveo u Slogi, poštujem taj klub i želim im sve najbolje u Kupu BiH. Oni su dobra, kvalitetna ekipa, ali nas ovaj grb i ovaj dres obavezuju da idemo na pobjedu protiv bilo koje ekipe! Ako pobjedimo to će nam mnogo značiti i približiti nas cilju, plasmanu u Premijer ligu BiH", rekao je Nemanja Lekanić.

Utakmica Sloga Gornje Crnjelevo – Borac igra se u subotu. Meč u Velikoj Obarskoj počinje u 14.30 časova.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi