Borac direktno iz Slovenije dolazi u Ugljevik: Zanimaju nas samo tri boda

Trener Krunić zadovoljan odrađenim poslom

Borac direktno iz Slovenije dolazi u Ugljevik: Zanimaju nas samo tri boda

Reprezentativna pauza je gotova, pa bh. premijerligaše sada očekuje nastavak takmičenja u domaćem šampionatu.

Borac će u subotu, u okviru 13. kola Premijer lige BiH, gostovati u Ugljeviku gdje će odmjeriti snage sa fenjerašem, Zvijezdom 09.

Inače, ekipa banjalučkog kluba se od nedjelje nalazi u Sloveniji, na "mini pripremama" u Termama Čatež, a u petak će direktno put Ugljevika gdje će čekati duel sa Zvijezdom 09.

"Prezadovoljan sam. Momci odlično rade, a imamo zaista vrhunske uslove, ovdje. Atmosfera je odlična. U Termama smo da se dodatno uigramo, da unaprijedimo neke taktičke finese, a prije svega da dodatno podignemo fizičku spremu", istakao je trener Borca Branislav Krunić, pa se osvrnuo na duel sa Zvijezdom 09:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Što se tiče sljedeće utakmice, koncentrisani smo isključivo na nas same. Želimo nastavak serije pobjeda. U dobroj smo formi, zato smo i došli ovdje. Fokusirani smo samo na duel protiv Zvijezde, koju uprkos njihovim problemima maksimalno respektujemo. Rival je u teškoj situaciji i mi to moramo iskoristiti na najbolji mogući način. Imaju i novog trenera, koji sigurno nije imao dovoljno vremena da implementira svoju filozofiju. Ona utakmica u Kupu BiH nema veze sa ovom, rival će biti jači i motivisaniji, a i dolazak novog trenera uvijek je pozitivan šok za ekipu. Međutim, kao što sam rekao, nas u toj utakmici zanimaju samo tri boda".

Utakmica Zvijezda 09 - Borac se igra u subotu od 15:00 sati.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije