Borac doveo pojačanje za Premijer ligu BiH

Stigao bivši igrač Želje, Zrinjskog...

Borac doveo pojačanje za Premijer ligu BiH

FK Borac angažovao je prvo pojačanje za sezonu u Premijer ligi BiH.

Crveno-plavi u narednu sezonu ulaze s ambicijama da ponovo budu u samom vrhu bh. fudbala, a u prilog tome svakako ide i informacija da je novi član FK Borac danas zvanično postao i Ivan Crnov.

Riječ je o igraču čije je ime dobro poznato ljubiteljima fudbala u našoj zemlji, obzirom da je ranije igrao za Zrinjski, Željezničar i Krupu, a u Platonovu ulicu dolazi iz slovenačkog Triglava.

Da će Crnov doći u Borac špekulisalo se i ranije, no ovaj fudbaler danas je zvanično stavio paraf na ugovor i novom klubu će se priključiti već sutra na startu priprema.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"S Crnovom sam radio u Krupi, mogu reći da je pravi profesionalac i da ga kao igrača izuzetno cijenim", kaže trener Borca Branislav Krunić.

Na Krunićevoj listi želja za ljetni šoping nalazi se još nekoliko fudbalera, uključujuči i Bojana Markovića i Dejana Bosančića koji su u minuloj sezoni briljirali u dresu banjalučkog Željezničar Sport Teama.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije