Skandal u bh. fudbalu: Uposlenik kluba krao novac igračima

Kamere sve snimile

Skandal u bh. fudbalu: Uposlenik kluba krao novac igračima

H. Zilić

Novi skandal u bh. fudbalu koji je skoro sve ostavio u šoku.

Fudbaleri Borca iz Kozarske Dubice koji se takmiči u Prvoj ligi RS, već duže vrijeme su primjetili da im nakon treninga i utakmica nestaju stvari iz svlačionica, prvenstveno je riječ bilo o novcu.

To se znalo često desiti pa su odlučili da postave kamere da vide počinioca.

Nakon pregledane snimke ostali su svi u šoku. Uposlenik kluba, tačnije ekonom u klubu, krao je igrače, a nakon ovog snimka fudbalska javnost u Bosni i Hercegovini je bila u nevjerici.

[facebook]https://www.facebook.com/bijeljinagradsporta/videos/556621202302027[/facebook]

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Snimak se brrzo proširio internetom. Počinioca ovog užasnog čina očekuje kazna, a vjerovatno i zabrana bavljenja bilo kakvim poslovima koji imaju doticaja sa sportom.

Bh. igrači danas nisu sigurni ni na svom terenu, tačnije sigurnost nemaju ni u svojim svlačionicama ni na svom stadionu.

Top Komentari

bk123
pogrešno shvatio ovu riječ ekonom,on mislio da im je ekonomista pa im vodio financije
30 0
amex
Koji smećar!!!
26 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi