Svraka junak Zvijezde 09
FOTO: FB Zvijezda 09

Minimalan trijumf protiv Borca

Svraka junak Zvijezde 09

H. Zilić

Odigrana je još jedna utakmica 27. kola Prve lige RS.

Veoma borben susret odigrali su Borac iz Kozarske Dubice i Zvijezda 09.

Meč je bio puno značajniji domaćoj ekipi koja je tražila priliku da se približi klubovima iz prvog dijela tabele i potpuno odmakne od ekipa koje će se boriti za opstanak.

Bilo je nekoliko lijepih situacija pred oba gola, ali nije bilo konkretne završnice.

Ipak, jedna akcija je pretvorena u pogodak. Bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine, Muamer Svraka je u 25. minuti zatresao mrežu domaćina i ispostavit će se donio vrijedna tri boda ekipi Zvijezde 09.

Zvijezda 09 je sada trećeplasirana sa 47 bodova koliko ima i drugoplasirani Leotar, a to je u ovom trenutku devet bodova manje od lidera na tabeli FK Rudar Prijedor.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Kolo će sutra zaključiti Tekstilac i Drina.

BORAC KOZARSKA DUBICA - ZVIJEZDA 09 0:1 (/Svraka 25')

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi