Još jedan 'jeftin' gol na meču Cluj - Borac

Banjalučani gube 2:0

Još jedan 'jeftin' gol na meču Cluj - Borac

E. Škorić

Bh. prvak nije dobro počeo svoju evropsku avanturu i već ima dva gola zaostatka protiv Cluja.

Meč u Rumuniji počeo je u 19 sati, a poslije nepunih pola sata igre, rezultat je 2:0 u korist domaćih.

Već u 12. minuti je Cluj poveo nakon što je dosuđen penal za domaću ekipu. Deac je pogodio stativu, ali je lopta na kraju došla do Omranija, koji je matirao Lakića.

U 28. minuti je Ormani proigrao Deaca, koji je ostao sam kao duh i bez problema pogodio mrežu iza leđa Lakića, pa je Cluj već sada na pragu plasmana u 2. pretkolo Lige prvaka.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Borcu prijeti težak poraz, ali Banjalučanima je neophodan barem gol ako žele da zadrže kakve-takve nade prije revanša u Banjaluci.

Gol za 2:0 pogledajte OVDJE.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Chico
Ne snalaze se sa regularnim sudijama nikako...
28 1
Sierra_Leone1946
Vico na aparatimaaaa
15 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi