Lešinari iznenadili igrače Borca

Pozdravili ih na putu prema stadionu

Lešinari iznenadili igrače Borca

E. Škorić

Igrači banjalučkog Borca od 19 sati igraju meč 1. pretkola Lige prvaka protiv Cluja u Rumuniji.

Borac je prethodnih sedmica radio punom parom kako bi se ekipa što bolje pripremila za novu sezonu, a igrači nisu imali previše vremena za odmor nakon minule sezone.

Čeka ih prva zvanična i vjerovatno i najteža utakmica u sezoni koja slijedi. Cluj je favorit u dvomeču s Borcem, ali bh. prvak ima svoju računicu i uradiće sve da napravi senzaciju.

Bit će važna i večerašnja utakmica, svjesni su toga navijači Borca, pa
je jedna grupa prešla veliki broj kilometara kako bi večeras bila uz svoje ljubimce.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Prije polaska na stadion, ispred hotela je igrače Borca zatekla grupa navijača koji su ih pjesmom ohrabrili i poželjeli im sreću večeras, a ostaje da vidimo mogu li se Stojan Vranješ i društvo adekvatno odužiti igrom na terenu i rezultatom.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mahatma.Barbie
4:0 Cluj uzima lagano.
10 9
Hzhzhzhzhzhzhzhzhzhzzhzh
JE BEM BORAC JE BEM BANJA LUKU
8 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi