Borac krenuo sa pripremama za Prvu ligu RS-a
Foto: srpskacafe.com

Bojan Božić izvršio prozivku

Borac krenuo sa pripremama za Prvu ligu RS-a

D. Rakanović

Košarkaši Borca krenuli su sa pripremama za predstojeću sezonu u kojoj će se takmičiti u Prvoj Ligi RS-a. 

Borac je za predstojeću sezonu do sada angažovao trojicu pojačanja, a riječ je o Peđi i Srđanu Lončaru i Arseniju Vučkoviću, a od prošlogodišnjeg tima ekipu je napustio samo Mirza Todorovac.

Trener Borca Bojan Božić je za Nezavisne novine rekao da je cilj napraviti iskorak u odnosu na prošlu sezonu kada je Borac završio na devetoj poziciji u Prvoj Ligi RS-a. 

"Prvenstvo bi trebalo da počne krajem oktobra, tako da imamo dosta vremna da kvalitetno odradimo pripreme. Cilj nam je da napravimo iskorak u odnosu na prošlu sezonu i da se borimo za play-off", rekao je Božić i dodao da sada nije realno pričati o povratku najviši rang takmičenja. 

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti