U Banjaluci uživaju u himni Lige prvaka, saznali potencijalnog rivala u 2. pretkolu

Borac protiv Cluja

U Banjaluci uživaju u himni Lige prvaka, saznali potencijalnog rivala u 2. pretkolu

Edmir Škorić

Borac će od 20 sati igrati revanš meč prvog pretkola Lige prvaka protiv Cluja.

Banjalučani će na Gradskom stadionu pokušati da naprave malo čudo i eliminišu Cluj nakon što su u Rumuniji poraženi s 3:1.

I gosti su večeras favoriti, Borac bez Ziljkića i sa trećim golmanom, ali nada zadnja umire...

Ako ništa, večeras svi prisutni na Gradskom stadionu uživaju uz himnu Lige prvaka koja se orila stadionom pred početak meča.

A uz to, Borac je saznao mogućeg rivala u 2. pretkou. To je ekipa Lincolna s Gibraltara, koja je večeras razbila luksemburšku Folu s 5:0 i sa ukupnih 7:2 se plasirala dalje.

Kladionice ne vjeruju Borcu: Banjalučanima male šanse za iznenađenje

Banjalučani love prednost iz prvog meča u kojem je Cluj slavio sa 3:1. Obzirom da nema više pravila o golu u gostima, Borcu bi bilo kakav tirjumf od dva gola razlike osigurao produžetke, a veći trijumf i plasman u drugo pretkolo.

Međutim, svjetske kladionice pred ovaj meč ne daju šanse Borcu. Na trijumf Banjalučana prosječna kvota je od 5.80 do 6.20, dok je na trijumf Cluja prosječni interval kvota od 1.45 do 1.55, a na neriješen ishod prosjek je 3.60 - 4.00.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Borac ako ne napravi iznenađenje večeras, seli u drugo pretkolo UEFA konferencijske lige gdje će odmjeriti snage sa poraženim iz duela Žalgiris - Linfield u kojem je ltivanska ekipa slavila sa 3:1 u prvom duelu.

Večerašnji duel u Banja Luci sudi švicarski sudija Schnyder.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

MethodMan
Da hoće ispast samo sto nema zastave BIH
7 0
HUNTER
Idemo Cluj, samo jako.
5 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi