Borac na korak od play-offa

Šamčani puni samopouzdanja

Borac na korak od play-offa

Fudbaleri Borca iz Šamca u posljednje kolo regularnog dijela prvenstva ulaze sa dosta samopouzdanja.

Šamčani u nastavku šampionata igraju jako kvalitetno, pa su dobrim partijama došli na korak od ulaska u ligu za prvaka. Do ispunjena cilja ostala im je samo još jedna prepreka, a to je ekipa Drine HE.

"I pored brojnih problema uspjeli smo se dići i napraviti dobar rezultat, tako da nas samo jedan korak dijeli od ulaska u play-off. Poštujemo protivnika, ali mislim da smo dosta kvalitetnija ekipa i da uz jedan dobar pristup utakmici možemo doći do tri boda. To bi bila kruna našeg uspješnog rada i svakako da bi tim obradovali naše navijače koji su nas nesebično podržavali sve vrijeme", izjavio je za naš portal Armin Mujčić, fudbaler Borca iz Šamca.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Utakmica između Borca i Drine HE na programu je sutra od 15.30 časova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije