5

Komentari (5)

plemic
rođo, vjerovatno ti je to objasnijo onaj neškolovani (sa kupovnom diplomom). još se jednom pokazalo da i za kvalitetnu laž treba dobro obrazovanje. krkan želio izazvati nerede u gradu, sreća da nije uspio.
plemic
SS još nije saznao: "U ispitivanom uzorku travnjaka s nogometnog stadiona Arena Rođeni u Mostaru nisu pronađene agresivne kemijske tvari, zapaljive tekućine kao ni kemijski spojevi koji se koriste za uništavanje korova. Rezultat je to analize koju je izvršio Centar za forenzička ispitivanja, vještačenja i istraživanja – odjela za kemijsko toksikološka i fizikalna ispitivanja, istraživanja i vještačenja Federalne uprave policije."
BosanskaSvedska
Gospa je rekla da su hr levati krivi!
vence
@plemic aaa pajdo, ti baš navijaš za Velež..jbga, navija deka, tata..nije krv voda. :)
rodjak
kiselini isteko rok i izlapila pa nije uradila ono sto su ljudi od puta ocekivali ,dzaba dron palili i posipali po Areni po noci
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.