Partizan "generalka" Borcu pred izazove u kvalifikacijama za Ligu prvaka

Tvrde mediji iz Srbije

Partizan "generalka" Borcu pred izazove u kvalifikacijama za Ligu prvaka

Esmer Oštraković

Uprava Borca je nakon odlaska Vinka Marinovića odlučila da za novog trenera postavi Mladena Žižovića.

On će ekipu Borca za izazove u kvalifikacijama za Ligu prvaka, ali i u WWin ligi BiH pripremati u slovenačkim termama Čatež.

Tamo će također biti i fudbaleri Partizana, a kako prenose mediji iz Srbije ove dvije ekipe će odigrati prijateljsku utakmicu koja je zakazana za 27. juni.

Igrači Borca će na svoje odredište otputovati deset dana prije navedene utakmice, a dan nakon utakmice protiv partizana vratit će se u Banjaluku.

Prvu pripremnu utakmicu Borac će odigrati 19. juna protiv Celja, a pet dana kasnije igraju protiv rumunske UTA Arade.

Oglasi

Utakmica protiv Partizana će za Borac biti "generalka" pred utakmice u kvalifikacijama za Ligu prvaka.

Posljednju utakmicu ove dvije ekipe igrale su 2016. godine u Banjaluci, a utakmica je tada završena rezultatom 0:0.

Iz Borca danas potvrdili odlazak pet fudbalera

Danas su iz Borca zvanično potvrdili kraj saradnje sa pet fudbalera.

Tako naredne sezone dres Borca neće nositi Jovan Nišić, Vasilije Terzić, Stefan Fićović, Milan Makarić i Slobodan Đekić.

Potražite više informacija na temu WWin liga BiH:

"Pamtićemo da ste bili dio naše šampionske generacije i da ste na terenu dali svoj pun doprinos Borčevim pobjedama

Momci, hvala vam i sretno vam bilo u nastavku karijera", stoji u objavi Borca.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

plemic
SS još nije saznao: "U ispitivanom uzorku travnjaka s nogometnog stadiona Arena Rođeni u Mostaru nisu pronađene agresivne kemijske tvari, zapaljive tekućine kao ni kemijski spojevi koji se koriste za uništavanje korova. Rezultat je to analize koju je izvršio Centar za forenzička ispitivanja, vještačenja i istraživanja – odjela za kemijsko toksikološka i fizikalna ispitivanja, istraživanja i vještačenja Federalne uprave policije."
0 1
plemic
rođo, vjerovatno ti je to objasnijo onaj neškolovani (sa kupovnom diplomom). još se jednom pokazalo da i za kvalitetnu laž treba dobro obrazovanje. krkan želio izazvati nerede u gradu, sreća da nije uspio.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi