Čudna izjava trenera Posušja; Marinović imao kratak komentar

Nakon dramatične utakmice u Novom Gradu

Čudna izjava trenera Posušja; Marinović imao kratak komentar

H. Zilić

Borac je u nevjerovatnoj utakmici savladao Posušje u 14. kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Posušje je povelo u 90. minuti sa 0:1, a Borac do preokreta stiže u 92. golom Piščevića i u 94. golom Zakarića iz penala za konačnih 2:1.

Nakon utakmice u Novom Gradu komentar su dali treneri oba tima Goran Granić i Vinko Marinović.

"Čestitam Borcu. Utakmica je imala dosta prilika. Hrabra igra, bilo bi još bolje da je bio bolji teren. Ovdje nismo došli da se predamo. Imamo novi način na koji funkcionišemo, nismo se povukli, imali smo svojih šansi. Borac je bio bliže golu u prvom poluvremenu, ali ovo ostalo je bio egal", rekao je Granić i dodao:

"Cijela utakmica je mogla drugačije otići. Ali evo dvije dekocentracije su nas koštale bodova, možemo biit ponosni."

Na pitanje o suđenju trener tima sa Mokrog Doca je odgovorio:

"Gdje je utakmica otvorena, gdje je teren loš ne bih ja pravio dramu oko suđenja."

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Trener Borca Vinko Marinović imao je kratak komentar utakmice.

"Imao sam kao trener sličan preokret. Prije svega čestitam igračima. Došli smo izjednačujućeg gola u nadoknadi, zatim do drugog. Utakmica je bila zaista teška. Možda smo imali bolje prilike u prvom poluvremenu. Posušje je igralo na kontre to smo spriječili. Nakon nekoliko šansi na kraju je došla ova dramatična završnica", rekao je Marinović koji također nije komentarisao suđenje u ovoj utakmici.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

NulaSedamJedan
Bosanski Novi Ziliću!!
10 1
user1659354598
Covjek rekao kako je i bilo,sto smo svi zatrovani nacionalizmom to je problem drustva,vode 1-0 i prave smjesne greske i kod gola a posebno kod penala gdje igrac Borca ide u korner i nista ne moze a igrac Posusja bez ikakve potrebe ga rusi tuj su sami krivi
2 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi