Borac protiv Vojvodine za vrijeme reprezentativne pauze

Dogovoren prijateljski meč

Borac protiv Vojvodine za vrijeme reprezentativne pauze

Čelnici Borca iz Banjaluke dogovorili su prijateljski susret s Vojvodinom.

Predstojeću reprezentativnu pauzu u Borcu žele iskoristiti kako bi održali takmičarski ritam i spremili se dodatno za ono što ih čeka, pa će tako u tom periodu u Platonovoj gostovati Vojvodina.

Meč s Novosađanima će biti odigran 6. septembra u 19:30 sati u Banjaluci, a malo je poznato kako su i navijači dvaju klubova ujedno u bratskim odnosima.

U prošlosti mnoštvo je fudbaleri koji su tokom karijere imali priliku igrati i za jedan i za drugi tim. U sadašnjem sastavu Stojan Vranješ je nekada igrao za novosadski tim, dok je Siniša Saničanin, koji je danas na Karađorđu, bio član Borca.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjetimo, Borac se u bh. šampioantu trenutno nalazi na četvrtoj poziciji s osam osvojenih bodova. Ovog vikenda će crveno-plavi gostovati u Mostaru kod Zrinjskog.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi