24

Komentari (24)

delta
Daj ne serite utakmica skroz regulare,Borac bolji za klasu,Radnik iskoristio svoje prilike ali slaba ekipa da to dovrsi,kako je Zrinjski isto ovako dotukao Borca,to ne govorite,sad kad je Borac pobjedio odmah namjesteno,ne serite vise s tim glupostima....
1601834469
BHNACIONALISTA
Jes al u kurcu ....ne serendaj ziv bio....
Matic
Ni nas osim nebi bolje nastimao
Bereta
E moj Čauš,tvoja glava je za 4 noge nije za 2
user1619813038
E čuj Borac i Posušje igraju, eee moj novinaru
En1s
Posusje protiv borca??? Gosti iz Bijeljine? Causevicu majstore
FighterIXI
Suđenje na nivou PL. Odlično čovjek sudi, a nije imao ni šta svirati. Težak teren.
BHNACIONALISTA
Iz 2ice u keca prvo poluvrijeme... Pa vi stvarno mislite da smo mi budale **** vam mocart i vico m...ku lopovsku
Sole
Gdje se to moze odigrati prvo poluvrijeme iz 2 u 1 ???
1601834469
Hahaahaaahahha joj sto se ljudi provaljuju majko moja mila…
LuisCarlo
Kako se baš vidi njihova mržnja prema hrvatskim i srpskim klubovima
vence
kako bola hrvatski i srpski? jes cuo ikad ikoga da je Slobodu, Zelju, Velez nazvao Bosnjackim klubovima? Srpski su Cz, Partizan,...hrvatski su Dinamo, Rijaka, Hajduk.. i td.. ovi iz BiH mogu jedino biti bosanskohercegovacki.. dok god drugacije razmisljas nemoj se cuditi sto te neko ne podnosi
LuisCarlo
Iskreno nisam, ali mržnju prema drugima da
mufidmemija1992
Dragi gospodine Siroki Brijeg je 18 godina u premijer ligi i nikad nije zaigrao niti musliman niti srbin niti rom niti jevrej za taj klub,a bogami nece ni zaigrati pa kako da formulisemo taj klub ili momcad po vasem bogatom misljenju?
BHNACIONALISTA
Viste svi BOSANSKI klubivi sviđalo se to vama ili ne ali vi dolazite iz DRZAVE BISNE I HERCEGOVINE i kao takve vas svi gledaju....jbg zivite u iluzijama godinama a samo da sagnete glavu i pogledate registarske tablice shvatili bi iz kobe drzabe dolazite......a sad moj bosanac lahka ti noć
Adnan tz
Ko izgubi ispada
damir83
Ovo je lopovluk čisti kriminal za kladionice ! Pozdrav UEFA **** vas Vico
Chico
Ne moze Radnik i protiv Borca i protiv kriminalca Elvisa Mujica. Kako ofirno navodi igru na Borcev mlin, bezveze kartonira igrace Radnika, svira nepostojece faulove oko 16m, a s druge strane ciste faulove Radniku ne svira oko Borcevog sesnaesterca. Tek kad ovo djubre koje je Vico vratio na sudijsku scenu ode u penziju, za ovu ligu ima nade.
velez mo
VLADO JELI POŠTENO SUĐENJE,PAŠE LI TI SAD
Shaba
Hhhh brate njemu je posteno, njemu nije bitan Radnik nego Borac. Kad ih ostete protiv Borca sute, kad ih ostete protiv nekog drugog onda plače dje stigne i kuka. Dok je bio Krstajić u Radniku i Petrovic ko trener nije baš moglo tako i zato su i otjerani. Kako su oni otišli Radnik više nije ozbiljna ekipa, od tad samo u službi Borca i borba za opstanak. Sve je podredjeno uspjehu Banjaluke, svi ostali ako ne rade po planu, ostanu bez licence il budu finansijski uništeni, naravno govorim o klubovima iz RS-a.
Neddim1
Haj ne dipr sve korektno sudio
Chico
@Neddim1 jest ako si mali djecak poput tebe i gledao snimke golova. Svi golovi regularni. Al da gledas utakmicu, znao bi sta pricam. Tj. ne bi znao jer si mali djecak i ne znas ni pravila, a pogotovo ne znas kako se sudi u PL i kako je kad ti Elvis Mujic sudi.
1601834469
Ma pusti ove smradove svi su lopovi a oni su posteni
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.