6

Komentari (6)

dam
Ovakvim sudjenjem mozete do lige prvaka..
Dzondzy
Bravo momci samo derite. Ofanzivno najjači u ligi a i defanzivni dobri. Šampioni
unioni
Salu na stranu i sudije koliko toliko, momci se bore za svoj klub, a moze se i vidjeti tipa protiv Sarajeva, protiv Zelje 4-3 itd.. Ne moze im Vico pomoci sa motivacijom. Nisam navijac Borca cisto da se razumijemo, a volio bih da Velez uzme titulu igraju najljepsi fudbal ove sezone. Sarajevo je izgubilo tu prednost od 12 bodova, doslovno ovise o Fanimu i njegovim potezima, a tipa za sezonu dvije ce ga prodati kao sto svaki nas fudbalski klub u BiH radi. Zeljo neka se zaganja toliko koliko za obraz za ovih 100 godina kluba, Sarajevo neka sebi osigura bar 2 mjesto, Borca skinut, Velez neka uzme titulu zasluzili su.
Sarajevoboy
Druže, treba biti realan, i krupa uzme jači klub kad on popusti, a Borcu se puno više servira, evo npr, pogledaj šta se desi sa klubom koji narednu igra proziv Borca, daju mu kartona i kartona i dođe Borcu 'na gotovo'. Pogledaj koliko je pobjeda u korist Borce presudio nepostojeći penal, crveni kartoni. Npr protiv Veleža u Banja Luci ljudi nisu mogli preći pola terena a da im ne nešto ne svira. Pare i samo pare pomažu borcu. Ništa drugo. Sretno rođeni u petak!
vozdra
Da se razumijemo nisam navijač Borca ali drug jel to Zakarić nebitan...nije igrao zbog kazne možda i najbolji igrač ali pobjeda nikome nije daleko ko se bori na terenu pa i bez igrača kao što je ovaj dečko
Vedox
Velez do pobjede. Fedja motivisi ih. Nek su lopovi kartonirali Radovca i ostale vi cete ih uzet srcem.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.