22

Komentari (22)

rabodimis
Ovo je krivicno djelo po zakonu BiH-a, ovi klosari i mogu presutjet ali policija ne smije.. Sramota ba vise, ljudi u svemir lete a gledaj ovih degenerika i njihovog dometa.. blato do koljena, nozeve u ruke i zlocince na zastave... Sto se mene tice kad im vec niko nista ne moze treba ih bar uvrstit u turisticku ponudu BiH-a, ovo je raritet u svijetu a pogotovo u Evropi... Ovakva koncentracija primitivizma, gluposti i zaostalosti ce uskoro bit veliki hit.. Divljina i papci uzivo, u srcu Evrope, nema dalje sto se tice turizma.. Procvjetacemo.. ZOO vrtovi su prevazidjeni davno.. Ovo su moderni majmuni zabavljaci.. Cudo mozemo napravit..
hamdi kurtes
I to neka novost??Četnici su to.
Boby
Prvo izbaciti sudiju i delegata... Sigurno će to vico odradi profesionalno...
Anelll
****m ma... I jednima I drugima
Mowzilla
Dok je govana, smrdit ce vazda! Treba ih ocistiti pa ce nam i rijeke biti cisce ⚜️
Baboisback
Bas me zanima hoce li biti kaznjeni??? I koliko???
mido1921
Baš da vidim hoće li Čolpa i kompanija reagirati ili opet nisu čuli dobro.
Shaba
Moj bruda hoce kako nece, saget ce se ko i do sad. Na stranu kakvi su ovo cetnici, kakve mi uvlakace imamo, oni su gori od ovih.
green_dragon
Bravo SHABA za komentar.....nasi bi se za burek prodali
BiHPatriota
Žao mi je što moram reči: OVO SE SAMO PUŠKOM MOŽE RIJEŠITI.
amza
Nazalost na siroko i naduboko sve svodi da ce biti drugo polu vrijeme kad tad
kurjak
Obuka za mlade vojnike,na drugu stranu tribina mitraljez i opleti.
Radnik78
@BiHPatriota...Uvjek spremni na braniku otadžbine,da očistimo zemlju od konvertita poturčenih i ba naš BIH vratimo tamo gdje pripada medju hrišćanske zemlje,odtalo je koš malo na tih 23% teritorije islamski teroristo...
BiHPatriota
@Radnik78 pripremite traktore...
Mowzilla
Ako ces da branis otadzbinu onda mars u rusiju i tamo se kolji...
RZ88
Dok se jedan imam etiketira što istinu govori ovi rade godinama šta hoće. ****m li vam klicu i porijeklo genocidaško sa njima nikada neće biti mira.
Salgijica
Istina. Moguce da u prijedoru ovo nije poticanje na mrznju isl za sta je imam optuzen. Vjerujem da rtrs sprema prilog o ovom dogadjaju ko kad su napali da muslimani sire radikalizam islamizam i tako slicne stvari. RS je olicje demokratije i sloboda buhaha
user1652551493
Izbacit ****a iz jedna i druga,iz kupa iz lige iz svega,majku im nacionalisticku
Adrian
Nisu jedini, isto je i na Pecari i pod Bijelim Brijegom.
user1582313617
*****i i nazalost sve vise *****a ?
Glava97
****m im mater Četnicku
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.