Poznato gdje će Borac ugostiti Sarajevo

Drugo kolo

Poznato gdje će Borac ugostiti Sarajevo

Edmir Škorić

Derbi drugog kola Premijer lige BiH odigrat će Borac i Sarajevo.

Veliki rivali će se sastati na startu šampionata, a poznato je od ranije da će se duel igrati izvan Banjaluke jer su u toku radovi na promjeni terena na Gradskom stadionu.

Borac je imao dvije opcije za prijavu zamjenskog stadiona. Prva je bila stadion "Dr Milan Jelić" u Modriči, na kojem je ovaj tim odigrao svoj meč u Evropi protiv B36 Toršavna, a druga stadion Slobode u Novom Gradu.

Na kraju su u Borcu odlučili da domaće premijerligaške mečeve na startu sezone igraju u Novom Gradu, pa će stadion kluba iz Prve lige RS narednog vikenda ugostiti dvije ponajbolje ekipe iz BiH.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Duel Borca i Sarajeva inače je na programu u nedjelju od 17 sati. To će biti drugi meč za Banjalučane u novoj sezoni i prvi za Bordo tim.

Borac večeras u 1. kolu gostuje dobojskoj Slogi u Modriči, dok je duel Sarajeva sa Tuzlom odložen zbog nastupa Tuzlaka u Evropi.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Lenox
Bosanski Novi debilu retardirani od novinara nepismeni
15 2
Husrefbeg22
Bosanski Novi, isto kao sto je Bosanska Dubica, Bosanska Gradiska, Bosanska Kostaknica ili Varcar Vakuf. To su historijska imena koja su zasmetala okupatoru.
12 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi