8

Komentari (8)

omer
@Husrefbeg22
A gdje ti se nalazi taj Varcar Vakuf? Cuo sam za Gornji i Donji Vakuf, za Skender Vakuf kao i za Kulen Vakuf. Ali nikad ne cuh za Varcar Vakuf. Hoces biti ljubazan da nam kazes gdje je to mjesto?
Gvardijan
I meni su puno drazi nazivi Bosanski Novi,Bosanski Brod,Bosanski Samac,Bosanska Kostajnica jer to su simboli nase jedne i jedibe BiH ,nego ovi novi poslijeratni ali su nasi politicari potpisali i priznali ove nove nazive tako da su ti nazivi fakat i cinjenica.
Gvardijan
Bar do daljnjeg.
Husrefbeg22
Bosanski Novi, isto kao sto je Bosanska Dubica, Bosanska Gradiska, Bosanska Kostaknica ili Varcar Vakuf. To su historijska imena koja su zasmetala okupatoru.
Siki_sa
tip
2 pitanja: 1. Gdje je Novi Grad? 2. Zar nije odgođena ova utakmica zbog nastupa Borca u europi?
NorthSide
BOSANSKI NOVI!
Lenox
Bosanski Novi debilu retardirani od novinara nepismeni
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.