Borac se uključio u trku za potpis Zakarića

Povremeni bh. reprezentativac slobodan igrač

Borac se uključio u trku za potpis Zakarića

A. Čaušević

Goran Zakarić je možda i najzvučnije ime sa premijerligaških terena koje ima slobodne papire. 

Zakarić je prije nekoliko sedmica postao slobodan igrač nakon što se razišao sa Universitatea Craiovom te sada čeka novi angažman.

Ovaj 27-godišnjak je u nedavnom razgovoru za SportSport.ba kazao kako su ga kontaktirali mnogi klubovi, a posljednji u nizu zainteresovanih za njegov potpis je i Borac.

Banjalučani su odigrali odličan prvi dio sezone, na proljeće će se boriti za titulu prvaka te bi igrač poput Zakarića sigurno bio pojačanje.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Međutim, odlični ofanzivac za sada ima druge planove, tj. prioritet mu je da nastavi karijeru negdje u inostranstvu.

Zakarić je promijenio niz klubova u Premijer ligi. Igrao je za Široki Brijeg, Zrinjski i Željezničar. Karijeru je počeo u Kozari, bio je član hrvatskih klubova Dinamo, Lokomotiva i Slaven Belupo. Osim za Craiovu nastupao je i za Partizan.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

magistar
Svima naobecavao, a ganja inostranstvo. Sjajan igrac ali sve vise se posvecuje tome u koji tim ce preci svaku 6 mjeseci nego treningu i igri
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi