Ništa od dolaska Babića u Borac?

Želi se izboriti za minutažu

Ništa od dolaska Babića u Borac?

S. Mlaćo

Jedna od želja FK Borac ove zime je i defanzivac Srđan Babić.

Babić je počeo u Borcu, a sada u Zvezdi i ne dobija puno šanse. Navodno je na meti i nekoliko turskih klubova, a za službenu stranicu srbijanskog prvaka istakao je da je zadovoljan pripremama na Pafosu.

"Uslovi su fenomenalni. Jako sam zadovoljan hotelom, hranom, sve je vrhunsko. Treći sam put da sam ovdje na Pafosu, što se pokazalo kao sjajna baza i drago mi je što sam ponovno ovdje. Imamo odlične uslove za rad, teren je jako dobar, vrijeme je lijepo, kiša je padala samo jedan dan, ali kratko. Prije svega, moramo igrati dobro za nastavak sezone, a vjerujem da ćemo se i sjajno pripremiti i fizički i taktički", kazao je Babić.

Jasno ističe da se nada većoj minutaži.

"Lijep period je iza mene. Odigrao sam više od 70 utakmica i to znači. Želim da igram koliko god mogu. Na stručnom štabu je da odluči koliko ću igrati, a na meni je da dam svoj maksimum. Timski duh i zajedništvo su najvažniji, jer samo kao tim možemo ostvariti sve ciljeve koje smo postavili pred sobom", jasan je bio Babić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Prema svemu sudeći od njegovog povratka u Borac nema ništa.

Jučer je u Banja Luku stigao nekadašnji desni bek Mladosti i Zrinjskog Marin Galić.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi