9

Komentari (9)

atomskimrav
Sve je ovo naruceno od Vice, sve unaprijed izrezirano. Pa opet sve na stranu ali evo koliko je Vico predsjednik saveza toliko se providno navlaci Borcu da bi me bilo stid da navijam za taj klub. Ovo je sramota sta se radi, da golman dobije zuti nakon protesta prema sudije zato sto su ga gađali bakljom. Pa ima li iko muda da lupi od stol sakom i da se suprostavi ovom teroru ili smo toliko jadni da sve ovo noramo da trpimo.
Adnanos
U svakoj normalnoj drzavi se utakmica prekida.
Jesil propratijo desavanje na sinosnjoj utakmici PSV- SEVILJA? Tako da toliko o normalnim zemljama. Ne podrzavam ovo a to stoji da su navijaci na cjelokupnom balkanu najlosi. Sta znaci navijaci ? Navijacem se moze nazvat svako ko je normalan i ko normalno dodje na stadijon da bodri svoj klub, sto posebno kod pristalic ( takozvanih ) zvijezde i partizana nikako nemoze bit slucaj. Oni prednjace na balkanu, pa to je bagra najveca kojoj je za cilj samo pravit nerede. Pa nema dalje kad ti se partizanove razlicite pristase medjusobno pobiju na tribinama, pa to je dno dna, i kad him se pruzi prilika kad je beogradski derbi da taj najveci i milijonski grad na balkanu pretvore u selo i najveci seljakluk uz duzno postovanje selu.
dolinagrka1987
Nije uredu da golman bude na golu
vence
Boze, hoce li ih kazniti s 250KM?
user1677268872
Možda čak i sa 300...
AxByCz
Dobro će biti ako golmana ne kazne
siroki1991
Dobio je zuti zbog prosvjeda prema sucu nakon sto ga pogodila, i naravno da mu je dao 3.suspendirajuci zuti, kao i kapetanu Cavaru, isto 3.zbog prigovora nakon ” starta na igracu Sirokog i naravno kontrafaula…
mido1921
Tako vam i treba. Nećete udruženje klubova. Sad nek vas Čović tješi
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.