Ludilo u svlačionici Borca nakon pobjede na Grbavici

Slavi se pobjeda

Ludilo u svlačionici Borca nakon pobjede na Grbavici

M. Šljivak

Borac je danas na Grbavici savladao Željezničar sa 2:1 i došao je na korak od naslova prvaka Bosne i Hercegovine.


Ekipa Marka Maksimovića je iskoristila svoje šanse i došla je do velike pobjede i u narednom kolu na svom terenu protiv Tuzla Cityja može osigurati naslov prvaka.

Nakon pobjede na Grbavici u svlačionici je nastalo veliko slavlje igrača ekipe iz Banjaluke.

Iz svlačionica stadiona Grbavica orila se pjesma. Padale su čestitke i zagrljaji jer je napravljen veliki korak ka tituli prvaka.

Golove za Borac postigli su Goran Zakarić i Dejan Meleg, dok je počasni gol za domaće djelo Samira Bekrića u nadoknadi  meča.

Borac prvu meč loptu ima protiv Tuzla Cityja u narednom kolu, a ako je ne iskoriste u posljednjem kolu im slijedi duel protiv Slobode.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Banjalučki tim je trenutno prvoplasirani na tabeli sa 63 osvojena boda, a aktuelni prvak Sarajevo ima četiri boda manje.

Pogledajte kako se slavilo u svlačionici Borca na Grbavici.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ajax11
10 bodova im se namjestilo a Sarajevu 6 ukralo ! Pa kazu zasluzeni prvaci
8 8
Noone
A što se raduju, tituli u državi koju ne priznaju!!?
7 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi