6

Komentari (6)

Manager
Jel istina da su na treninge Borca počeli dolaziti sudije koji im sude naredni meč, da se uigraju s timom i to ..?
2323
Sve karte bacili na prvenstvk juniora..sada protiv Zrinjskog opet sudi Grbic da povali i unisti Zrinjski jer je glavni naredil da Borac mora uzeti PL juniora...takk da ce sada masakr slijediti protivnicima Borca ovih par kola ..a dolazi i najbolja ekipa Sarajevo u zadnjem kolu
emanuelmacron
ma kakva Sloboda ,da sastavimo tim iz nase ulice, odigracemo najmanje nerjeseno,tim je nikakav,najgore sto smo godinama osudjeni da pratimo ove levate od igraca.
Mostarac94
Ceka ih sudija sto ce slobodi dat 5-6 zutih a borcu svaki pogled svirat kao faul za njih
user1643230038
Isto to ocekujem i ja.. pustanje igre Borcu, tipa faul u napadu i slicno.. ocekivat je i penal.. Sloboda je i onako mentalno slaba i gol kad prime gotovo je... nadat se da do toga nece doci.
user1643230038
Crveni za slobodu u 1 poluvremenu.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.