22

Komentari (22)

Dobojlija
E odbrane ,svi ko kipovi
Disha
Cuj sokirali ih,..tesko kantu za nabijanje gol razlike sokirati.
budimo_realni
Borac je kanta, ali Celik je bas bas kanta
adaStolac
Slijedeca utakmica i čelik ide u zonu ispadanja..zivi bili pa vidili. U čeliku je izgleda jako loša atmosfera..uz sve probleme koje imaju, i navijaci su izgleda izgubili volju da bodre svoj klub.
andi
KOGA LI JE OVAJ BR.6 ĆUVAO STOJI KO AVET BEZ IGRAĆA,STPERĆINA,BRUKA,30 hiljada i 4 hiljade plata,hahahaa,????
DylanDog
Manijak87
DylanDog
Ne voliš Borac? A?
Mazi
magistar
Borac odigrao zrelo. Nisu gubili glavu ni poslije 0:1. Zasluzeno, kud i kamo vise prilika i dobrih akcija. Lesinara takodje dobri
andi
nemam šta komentirati,sim da mi je jasno da je.pre.dvije godine trebao biti pravi presjednik koji bi rasterao svu gamad i ološ koji godinama guli i haraći Ćelik,KONAĆNO ĆELIK TREBA PREDATI ZAISTA ĆOVJEKU KOJI ĆE NAPRAVITI POMAKE U IVOJ SPORTSKO JADNOJ ĆARŠIJI.
jakuza
Ja sam za to da nam Seki preuzme Celik..on bi bas dobro dosao..kara se u pakaš,ima velika muda a curica u gacama..
jakuza
Salu na stranu treba Sekija Adilovica dovest u Celik da ga unisti ko Rudar sto je unistio...
GMOkokoshka
@andi kad vec stavljas te kvacice, nauci razliku izmedju Č i Ć
Seher Rajvosa
HAHAHAHAHAAHAHAHAHAH OJ ROBIJAŠA BILO KO U MJESNOJ ZAJEDNICI AHAHAHA LEŠINARI SVAKA CAST GOSTUJUCI TEREN MNOGOBROJNIJI OD robijasa !!!
NAPOLI
I manijaka je bilo sinoć vise nego Hz na koševu
Seher Rajvosa
Hahaha, napunili pola juga i bilo ih vise ? Sine nama su 3 tribine bile tako da tišu sretan vam rodjendan pred gasenje kluba ;)
gif
@NAPOLI sinko da ti pojasnim, bilo 15000 na stadioni a za gostujuce navijace 3800 karata. Sljedeci put budi manje glup, niko ti nije kriv sto navijas za mali celik
andi
zar ti postoje još,ONI SU TU DOK PARA IMA hahaa,i kada se pitaju nesto..
Seher Rajvosa
Objasnio si mu, valjda smrad skonta napokon
bhodzic
Lutko, mi smo dobili samo 3800 ulaznica, tako da ti je priča glupa. da su nam dali da kupimo cijeli jug, kupili bi. i da, glasniji smo bili nego hordaši. govorim ti kao osoba koja je bila na zapadu
budimo_realni
A koliko je bilo talenata s mikrofonom na sjeveru?? Preselile se korde na istok ??
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.