Borac stigao u Srbiju, u utorak protiv FK Crvena Zvezda

Jaka provjera čeka Banjalučane

Borac stigao u Srbiju, u utorak protiv FK Crvena Zvezda

Samir Mlaćo

Nakon 37 minuta leta avionom, ekspedicija FK Borac stigla je na beogradski aerodrom odakle je autobousom produžila za Staru Pazovu.

Tamo se nalazi u sportskom centru FS Srbije, nakon što su zadužili sobe izabranici Vlade Jagodića su ručali i otišli u sobe na odmor.

"Naši fudbaleri od 18.00 časova će imati laganiji trening, obzirom da su juče svi igrali utakmicu protiv Rudara.

U Pazovi su i Borčevi rivali u generalnoj probi, fudbaleri Crvene zvezde, ali oni su u drugom kraju hotelskog kompleksa, tako da je kontakt između ekipa sveden na minimum, odnosno, gotovo da ga i nema", istakli su FK Borac.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Susret između Crvene Zvezde i Borca igra se u utorak.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

FighterIXI
Velikan iz Platonove! Aj Borac ??
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi