Razišli se FK Borac i Marin Galić

Sporazumni raskid saradnje

Razišli se FK Borac i Marin Galić · Saznajemo

S. Mlaćo

Marin Galić od danas i zvanično više nije član FK Borac.

Galić se danas sporazumno razišao sa Banjalučanima, što je upravo i potvrdio za SportSport.ba.

Ovaj defanzivac je na Zlatiboru pred sami kraj priprema u na pripremnoj bazi svog tima odlučio da se raziđe sa Banjalučanima, a tačni detalji zbog kojih je došlo do toga nisu poznati.

Dvije strane su ipak pronašle zajednički jezik kako bi se razišli na fer i korektan način, pa će Galić u potragu za novim angažmanom, a Borac za njegovom zamjenom.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Galić je u BiH nosio i dres Mladosti, Branitelja te Zrinjskog, no sada je u nezavidnoj poziciji. Klubovi u našoj zemlji su već formirali ekipe, ostale su još generalke i naredne sedmice početak prvenstva, no ljubiteljima nogometa i trenerima njegova kvalitete dobro su poznate.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

FighterIXI
Nije loš igrač ali ni sa glavom nije dobar. Ovo mu je treći put da na isti način napušta neki klub na isti način. Ipak, srećno dalje!
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti