Sedam golova u Banjaluci u meču Borca i Rudara

Borac upisao novu pobjedu

Sedam golova u Banjaluci u meču Borca i Rudara

Edmir Škorić

Borac je danas ugostio Rudar iz Prijedora i u sjajnom meču slavio s 4:3.

Banjalučani igraju odlično tokom cijelih priprema, a u još jednoj probi bili su bolji od Rudara. Možda zabrinjava broj primljenih pogodaka, no tim Vlade Jagodića izuzetno je efikasan.

Nakon ove utakmice, Borac će u utorak u generalnoj probi na Marakani gostovati ekipi Crvene zvezde.

Borac je poveo nakon greške Kenana Topolovića, golmana Rudara, koji je pokušao da dribla napadača Banjalučana. Bojan Marković se odlično snašao, uzeo loptu Topoloviću i postigao gol.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U 33. minuti za Rudar pogađa Demir Jakupović, bivši igrač Borca. Marković novi gol za domaće postiže u 41. minuti, a Kulenović prije odlaska na odmor donosi Rudaru novo izjednačenje (2:2).

Stojan Vranješ u nastavku zabija za 3:2. Topolović je skrivio penal koji potom Zakarić pretvara u gol za 4:2, a konačnih 4:3 postavlja Jaćimović golom u 67. minuti.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi