23

Komentari (23)

rodjak
cudime da im Gigovic nije navuko neki penal ili ofside,a ja sad znam, ovo je Turska sudi se posteno nema Gige tamo,velika steta za momke iz Platanjove,prava nepravda
Dzondzy
Sudjenje nema veze sa poštenjem, ima dobro i loše. Zamisli neko za golmana kaže pošten je golman al je primio go. Ili dobro je branio al nije pošten lik. Nije Gigovič kriv što ne zna. Al lakše je vjerovati u teorije zavjera i namještanje utakmica. Čim mozak nešto ne razumije odmah povjeruje na prvu mahalsku. Eto kad je toliko lako potkupiti ga potkupi ga ti.
Taceoni
Povedite i bivšeg trenera Jagodica molim vas kad krenete za Hercegovinu?????????
kibicer
Kompleks prema BL i Lešinarima od strane crvenih krezubaca iz golubića je dostigao vrhunac....čekamo to drugo kolo koje slijedi da eksplodiraju od tuge....a u golubićima muk, Velikan odnosi tri boda, a u pozadini kroz vjetar se provija pjesma " a mostara kara od grada "
nemozetako
ne samo da cemo vas dobiti nego cemo i par igraca poslati u out do kraja sezone, cisto da vam vratimo za kradu i da ukljucimo kamate
kibicer
Grohotom se smijem, grohotom !!!
nekodaleko
Seljakluk gdje god da igraju sta bi
Arnel925
A gdje vam je Ziljkic?
VIP
Vedox
Mogao im je neko pustit bar jedan gol...
Bulle
Banjaluškog :)Krila :)
Brazuka
Toliko su losi dok preko granice brukanje. Docete u mostar sjeme vam se zagrli.
VIP
Šta ćemo u Mostaru? Igrali smo za Zrinjom 2x.
kenan225
A dobra fora iako je idiotska hahahha
nemozetako
ovi nas sramote, ljudi nisu u stanju gola dati na 4 tekme, o necemu vise da ne pricamo
Dzondzy
Čuj sramoćenje igrati 0 2 sa Šahtjorom i 0 1 sa Krila Sovjetov. Bolje je da Ljubuškim, Igmanom ili nekim trećeligašima igrati. Na kraju krajeva pripremne utakmice nemaju rezultat u primarnom planu. A te kletve za sjeme su samo odraz tvog sjemena.
Brazuka
VIP
Kako ruža vjetrova na ledini, ruralci primitivni? Puše li?
user1597849779
Seljaci bili i ostali...
VIP
Reče gospoda iz unutrašnjosti tj. provincijalac
Dzondzy
Pravi si ti seljak. I to onaj maloumni zadrti. Rusi nervozni cijelu utakmicu, rezerviste se nameću zalaganjem, igra se protiv ,,malog,, protivnika iz BiH. Kad već ne ide u mrežu par komada a parira se momački i u duelima daj onda na hinjaka idemo. Samo se baš ne saginju ovi naši nisu ni oni od juče. Al eto nek su tebi seljaci.
nedim_rajvosa46
Dzondzy
Ograničen ti je komentar jaro. Promisli malo. Rusi igraju protiv ,,malog,, kluba iz BiH, ne ide baš lako kako su mislili. Igrači se bore da pokažu znanje i zalaganje. A pošto baš ne ide onda nervoza se uvlači, naravno naši momci ne trpe seljačke fore nisu od juče baš. Al eto ljubite vi guzove krila sovjetovu oni su ,,gospoda,,
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.