54

Komentari (54)

Borac je ekipa na mandatu,čim istekne mandat grobaru bh. fudbala neće se znati za Borac.
krems_krems12
Hocete li kazniti ove cetnike za navijanje i njihovu tribinu zatvoriti? Vidjet cemo te Vico dileru i lopove uskoro u zatvoru.
Roodjeniiiiii
Dobro je sto nije sviran penal. Da svi vide kako se ocigledno namjesta, a i ofsajd cvijanovica, koji usput receno nije slavio gol. Lijepa gesta nekadasnjeg igraca Veleza..
rodjak
sta ocekivati drugo nego povala,od cetvorice sudija danasnje lakrdije dvojica bili osudjeni u aferi "Var" i Gigovic i Kazagic ,ne moze kriminalac suditi posteno dzaba je
*p!p!t@*
Dok je ovakvih novinara sve nam je dobro. Majki brata napravio amin!
Arapinjo
Neregularno takmicenje
StarMoVe
Koliko komentara na Velež samo je potvrda koliko smo voljen i popularan klub.. Dušmani crknite nikad biti nećete kao Velež Mostar i Rođeni!!!!!
Chico
Kazlagic je bio najgori sudija prve lige FBIH. Ganjali ga po stadionima. Vico ga je preko Irfana Durica uvukao u Premijer ligu kao poslusnog sudiju za specijalne zadatke.
tbra
Do kad cemo se praviti slijepi??
Utjug
Sad ce Velezovci na putu kuci da se samozapale, iz navike
Malmi_Suomi
Bolje nekada ništa ne napisati kao npr. sada. Ništa 0 ali baš 0
FighterIXI
Penal čist kao suza. Teren i suđenje ne treba komentarisati. Užas. Samo su navijači veći užas. Kaže Borčevac!
samac
Hahaaaahaa Bez komentara kakvo suđenje sunce ti ljubim niko ništa nevidi svi ćoravi.MUSVDG.
tip
Sramotno suđenje Kazlagića. Postoji li mehanizam kojo ce ga pritisnuti da kaze koliko je novca dobio za ovu sramotu? Navijac sam Borca ali ovo sta se sudi je smijesno. Stid me je.
Mackintosh
Prelijep vikend. Popisani torpedo i vrapcici hahahahahahahahahahahahahaha
user1635483567
Sa sucima mozete i real pobijediti
Mackintosh
@user1635483567 Hajde ne laprdaj, razguzili smo vas juce na Grbavici. A i hordice vam malo dobile po pi*kici hahahahahahahahahahahaha
Mackintosh
@shzlo Ja sam Bosanac, Zeljovac i KOMUNISTA! Ne klanjam SDA i Aljinom pasjaluku i zaostavstini. Imas problem hajvancino?
posto_patlidzan
@Mackintosh Ti si obični kreten.... i ti to znaš.
FG70
KAZLAGIC PRODATA DUSO! Koliko si dobio? Mozes li 3 kirije platiti?
tip
A kako vas nije stid napisati ovakav naslov? Svi članci na temu ove utakmice bi trebali početi sa "Katastrofalno suđenje u Banja Luci".
Chico
Poslusnici, dobiju kartu u avionu s repkom dzabaluka
vence
Svaka cast na komentaru Feđa
1601834469
Ubio ih Borac ko mraz papriku ….. sam cvile poslije svake utakmice…. Hocete li opet paliti auta i nastrtati na sudije smecari mali
RedMostar
Mitjo
Nije mi jasno, svi ste znali prije utakmice da ce biti strasna kradja i opet gledate utakmicu i komentarisete kako je bila kradja. Kako je vama dobro.
posto_patlidzan
Bola to je ljubav. Probaj shvatiti. Pozdrav!
Mitjo
Shvatam ja to, ali dokle god je ovako ispraceno nista se promjeniti neće. Sad zamisli da se navijaci svih klubova dogovore da niko, ali niko ne prisustvuje utakmici, da niko ne komentarise vijesti. A to je lako uvesti ionako nema mnogo gledalaca. Prvo bi se svi mediji okrenuli protiv ovog zla, pa onda klubovi. Ne bi 3 mjeseca izdržali. Pozdrav.
posto_patlidzan
Mislim da im je to jedan od ciljeva... oni pokušavaju dokazati da od ovog nema ništa i da se ništa neće promijeniti..., ali hoće. Treba izdržati.
Salgijica
Ako velez ne smije snimku ove utakmice treba poslat fifi i uefi bilo ko xD Instucionalno namjestanje Borcu prevazilazi sve
ayd
Hahahah pa covjek rukom skloni loptu, apsolutno svaki pad Borca je faul, Pilav i ove bosnjacke sudije su najveci izdajnici, ljudski jad
FG70
HAHAHA. Daj da se ugasi liga. Dokle vise???? Ovaj u 94 min nije igro rukom jel? Nije bio penal???? Sramno da sramnije nemoze biti.
SonPen1946
Da li opet kmece pijacari??
SonPen1946
Pijacar a psuje,prosto nevjerovatno.
posto_patlidzan
@SonPen1946 Još jedan dežurni kreten...bolest je to.
Roodjeniiiiii
Seka ti ga prima navecer na pijaci, samo kazem...
StarMoVe
Forzza Velež!! Volimo te BiH ma gdje bili tu RA.. Matičnu čunu nam poglamaj sperme se naše nagutaj.. I ti mekokitisu poglamaj. Nam Kuuurčinu..
ANATOMIJA
Loše kolo za Velež i Sarajevo, Borac, Svinjski i željo su nam najveći dušmani, navijači "selje" pljuju po Veležu pa se onda čude što ih ne volimo
Mostarac94
Gdje to navijaci Zelje pljuju po Velezu?
epson
@ANATOMIJA kako da vas volimo kad ste ovo sve dogovorili prije 15-20 dana, stidite se, skinuli ste gace da vam ga Vico turi
Noname992
Zaboravili ste u naslov dodati Borac i Kazlagić lomili i slomili. U sudijskoj nadoknadi igrač borca košarkaški izbacuje loptu u gol aut rukom. Sudac očekivano ne vidi. Velež loša igra realno al koje potkradanje sudaca ovo nisu istine.
FG70
Ako ovaj igrac borca u 94 minuti nije igro, onda stvarno neznam…
velez mo
Sve je viđeno,nema se ovde sta komentarisati.Sudija odradio i gotovo.
Haroni
Sudjenje za deset :D
posto_patlidzan
En1s
Mirza 2:0 Velež
user1646132339
Kazlagić je zlo fudbala on nije ni ovce da čuva a kamoli da sudi.Suspendovan bio u prvoj i za nagradu dobio premijer ligu to samo ima kod nas.
enko
Vico + Irfo duric= mirza kazlagic
Glava97
Nije ovo penal sad na kraju utakmice cojk rukom izbi loptu u korner hahahah nije penal ,**** ti Vico sestru svoju u picku
jesamnisam
Zapitati se, koja je svrha igrati "ligu" ?
posto_patlidzan
To i pokušavaju, ali bit će bolje. Valja još malo izdržat :-)
Mostarac94
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA ! Vise ljudi u Zdravoj vodi u Jablanici vec na tekmi ponosa banja luke Rk borac
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti