11

Komentari (11)

Zaccheroni
ODLICNO SMO IGRALI,BRAVO ROĐENI
IdeGasss
Ne serite molim vas bilo cisto sve...samo znate srati da je borac ovo i ono..ma jedite ****a
user1613424508
FighterIXI
Ko je kriv? Gdje je snimak?
Mostarac94
Miran brundoo miran, nakon slavlja 2 dana i totalnog bolikurca za ovu tekmu kako igraca tako i navijaca i vi slavite nesto hahahah pazi se Linfilda
*p!p!t@*
Dva kola do kraja, totalno nebitna utakmica, i imaš obraza da se javiš. To je to, đon obraz hahahaha
FighterIXI
Kamenko, znao sam da nešto mora biti smetnja što niste ove sezone pobjedili Borac niti jednom. Koliko nas *****a boli za Vrapčiće dovoljno govori to da je ovo najskromnija posjeta na Gradskom stadionu ove sezone. Protiv Radnika bilo više ljudi. Evropa davno obezbjeđena.
vence
Kralju, obezbjedila bi i Vrbanjusa evropsko natjecanje da im sudija u prosjeku svira 2 zuta(koji su u najmanju ruku bili za crveni) i 5 faulova po utakmici..i Vrbanjusa!
*p!p!t@*
Wahahahahaahahahhahahahahahhaa aj Linfieeeeeeld
enko
Kriva ti je mama,sada ga ona montira pa gledaj.
user1652626453
Opet sudije krive kme kmeeee
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.