Željezničar otputovao u Banjaluku, u autobusu nije bilo petorice jako važnih igrača

Problemi za Plave

Željezničar otputovao u Banjaluku, u autobusu nije bilo petorice jako važnih igrača

Edmir Škorić

Fudbalski klub Željezničar sutra će odigati derbi u Banjaluci sa ekipom Borca, a Plavi će biti jako oslabljeni pošto im nedostaje pet važnih igrača.

Iako su u potpuno različitim ritmu ove sezone, dueli Borca i Željezničara uvijek privlače veliku pažnju, pa je tako i ovaj put, kada se stari rivali sastaju na Gradskom stadionu u Banjaluci.

Borac je lider na tabeli, u formi je, juriša titulu i imaće ulogu favorita u duelu sa gostima iz Sarjeva, koji igraju toplo - hladno tokom cijele sezone i sa 18 bodova su "tek" sedmi.

Plavi su danas na Grbavici odradili posljednji trening pred duel u Banjaluci, pa su nedugo nakon toga krenuli na ovo gostovanje, a u autobusu se nisu našla petorica prvotimaca koji zbog povreda i suspenzija nisu na raspolaganju stručnom štabu.

Tako će utakmicu zbog povreda propustiti Amar Drina, Edin Cocalić, Edin Rustemović i Haris Ovčina, dok je zbog suspenzije odsutan Vahid Selimović, koji je nedavno dobio direktan crveni karton u duelu sa Igmanom u Konjicu.

Oglasi

Svi nabrojani imali su važne uloge ove sezone u ekipi Željezničara, pa će svakako sarajevski tim biti hendikepiran u duelu sa Borcem, koji je i ovako i onako favorit.

No, naravno, neće to biti razlog igračima Borca da se opuste, štaviše, dok će Željezničar i pored svih problema pokušati da izbjegne poraz na jednom od najtežih gostovanja u sezoni.

FK Željezničar bez vjernih navijača u Banjaluci

Moramo dodati da će gosti takođe ostati uskraćeni za podršku vjernih navijača, kojima je zabranjen put u Banjaluku zbog odluke domaćina koji navodno ne može da garantuje sigurnost.

Da je put u Banja Luku odgođen,Manijaci su obavijestili navijače i javnost na svojoj zvaničnoj Facebook stranici.

"Gostovanje u Banja Luci zabranjeno. Svi koji su uplatili povrat novca mogu izvršiti u terminima rada TM Shopa", stoji u saopštenju navijačke grupe Manijaci.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Sredinom ove sedmice odlučeno je da susret u Banjoj Luci Aleksandar Njegomirović iz Prnjavora.Njegomorović je sudio i prvi meč ova dva tima u ovoj sezoni. Tada je na Grbavici Željezničar slavio bez većih problema. Zavrešno je 2:0.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

antiTrojkas
SVI KLUBOVI PREMIJER LIGE TREBA DA SALJU ISKLJUCIVO JUNIORE NA MEGDAN SNSD KLUBU IZ BANJALUKE .KAZU NIT CE NEREGULARNO?PA SVAKAKO JE NEREGULARNO!DOSTA NAM JE VISE FORSIRANJA BORCA I ZRINJSKOG,DOSTA NAM JE VISE OFSAJD GOLOVA I PENALA U 98OJ MINUTI!DOSTA NAM JE VISE CELAVOG KRIMINALCA TEGELTIJE,VICE I BEUSA!DOSTA NAM JE GIGOVICA,NJEGOMIROVICA,KAZLAGICA, KESICA I DRUGIH LOPOVA!DOSTA NAM JE I KOALICIJE ZLA SNSD/HDZ , PLUS TROJKA! I PREKO GLAVE!
3 2
Drakula
Grcevita borba za opstanak. Plus Jasarevic na ovih 5 koji je top3 igraca zelje. Ostali su tarabe teske.
2 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi