6

Komentari (6)

1000% Borac je Sampion - 1000% Borac je Sampion - 1000% Borac je Sampion. 1000% Zelejznicar ce izgubiti ovu utakmicu, ova utakmica je unaprijed dobiena za Borac i igra se radi formalnosti. 1000% Citavo prvenstvo BH premijer lige je namjesteno, Borac ce biti sampion. 1000% Zna se unaprijed ko ce ispasti iz BH premijer lige, a to su Tuzla City i Igman Konjic, jer cilj je smanjiti broj timova u kojima u glavnom igraju Bosnjaci. 1000% BH premijer liga svakim danom pada po kvalitetu zahvaljujuci Vici i tome da se igraci iz Srbije i Hrvatske u BH premijer ligi ne smatraju se strancima, sa ciljem da se pomogne Borcu i Zrinjskom da budu sto jaci, a to sto pada kvalitet BH premijer lige, to Vicu zabole cuna za to. Zakljucak: Ova BH premijer liga nema svrhe, ukoliko se ne naprave radikalne promjene u njoj. Obzirom da je sve namjsteno u ovoj ligi, pitam se kako uopste ima navijaca - budala da dolaze na ovim utakmicama. Glavni i odgovorni za ovakvo stanje u BH premijer ligi osim Vice su takodje: Nase Ba...lije u fudbalskom savezu koji su tu reda radi zbog nacionalnog kljuca, oni su tu samo da dizu ruke i odobravaju sto god zamisle hravtski i srpski predstavnici, Ba..lijama je vazno da se ne zamjeraju ni sa kim i da cuvaju svoje mjesto u savezu zbog dobrih primanja, oni su krivci sto u BH fudabalu nisu stranci fudbaleri iz Srbije, Hrvatske, Makedonije, Slovenije, Crne Gore, dok u svim tim nabrojanim republikama, fudbaleri iz republika bivse Jugoslavije su stranci.
1000% Borac je Sapion - 1000% Borac je Sapion - 1000% Borac je Sapion 1000% Zelejznicar ce izgubiti ovu utakmicu, ova utakmica je unaprijed dobiean za Borac i igra se radi formalnosti 1000% Citavo prvenstvo BH premijer lige je namjesteno, Borac ce biti sampion 1000% Zna se unaprijed ko ce ispasti iz BH premijer lige, a to su Tuzla City i Igman Konjic, jer cilj je smanjiti broj timova u kojima u glavnom igraju Bosnjaci. 1000% BH premijer liga svakim danom pada po kvalitetu zahvaljujuci Vici i tome da se igraci iz Srbije i Hrvatske u BH premijer ligi ne smatraju se strancima, sa ciljem da se pomogne Borcu i Zrinjskom da budu sto jaci, a to sto pada kvalitet BH premijer lige, to Vicu zabole cuna za to. Zakljucak: Ova BH premijer liga nema svrhe, ukoliko se ne naprave radikalne promjene u njoj. Obzirom da je sve namjsteno u ovoj ligi, pitam se kako uopste ima navijaca - budala da dolaze na ovim utakmicama.
Drakula
Zrinjski prvak,zvijezda ispada.
antiTrojkas
SVI KLUBOVI PREMIJER LIGE TREBA DA SALJU ISKLJUCIVO JUNIORE NA MEGDAN SNSD KLUBU IZ BANJALUKE .KAZU NIT CE NEREGULARNO?PA SVAKAKO JE NEREGULARNO!DOSTA NAM JE VISE FORSIRANJA BORCA I ZRINJSKOG,DOSTA NAM JE VISE OFSAJD GOLOVA I PENALA U 98OJ MINUTI!DOSTA NAM JE VISE CELAVOG KRIMINALCA TEGELTIJE,VICE I BEUSA!DOSTA NAM JE GIGOVICA,NJEGOMIROVICA,KAZLAGICA, KESICA I DRUGIH LOPOVA!DOSTA NAM JE I KOALICIJE ZLA SNSD/HDZ , PLUS TROJKA! I PREKO GLAVE!
user1675926959
Jel vam drago pitari sa gg.ba??? Hahahaha
Drakula
Grcevita borba za opstanak. Plus Jasarevic na ovih 5 koji je top3 igraca zelje. Ostali su tarabe teske.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.