Najboljem bh. sudiji pripao veliki derbi u Banjaluci!

Irfan Peljto sudi utakmicu između Borca i Zrinjskog

Najboljem bh. sudiji pripao veliki derbi u Banjaluci!

Esmer Oštraković

Vikend koji je pred nama donosi nekoliko jako zanimljivih utakmica u okviru 11. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Derbi susret igra se u Banjaluci gdje Borac dočekuje ekipu Zrinjskog, a ovu utakmicu sudit će najbolji bh. sudija, Irfan Peljto.

Njegovi asistenti na ovoj utakmici biti će Emir Zahiragić i Moamer Čaušević, obojica iz Sarajeva. Četvrti sudija je Ermin Sivac iz Zenice.

Utakmicu između Željezničara i Zvijezde 09 sudit će Elvedin Topuzović iz Zenice, a asistenti su Marko Perić iz Mostara, te Arnel Novalić iz Doboj Istoka. Četvrti sudija je Sabrija Topalović iz Zenice.

Igman će u Konjicu dočekati ekipu Sarajeva, a ovu utakmicu sudit će Mirza Kazlagić iz Cazina.

Oglasi

Njegovi asistenti na ovoj utakmici su Sreten Udovičić iz Prijedora, te Amer Macić iz Mostara. Četvrti sudija je Aleksandar Njegomirović iz Prnjavora.

Dragan Petrović iz Banja Luke biti će na centru u Doboju u utakmici između Sloge i Širokog Brijega. Njemu će pomagati Boris Dujmović iz Mostara i Nebojša Žugić iz Banja Luke.

Četvrti sudija na ovoj utakmici je Josip Martinović iz Čapljine.

Utakmicu između Posušja i GOŠK-a sudit će Miloš Gigović iz Gradiške sa asistentima Senad Ibrišimbegović iz Travnika, te Stefan Tešanović iz Istočnog Sarajeva. Četvrti sudija je Benjamin Deljković iz Sarajeva.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Na Tušnju će svoju utakmicu odigrati Tuzla City i Velež, a glavni sudija ove utakmice je Frano Jelić iz Širokog Brijega.

Njegovi pomoćnici su Dejan Stjepanović iz Banja Luke, te Enes Đozić iz Sarajeva. Četvrti sudija je Dragan Kesić iz Gradiške.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Joj Mirvicu još nas moras naoružati da pregazimo ovu cetnicko-*****ku koaliciju.
1 7
mrkva
Znaci Zrinjski i Borac u Evropu drugi kako se ko snadje.
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi