Ni Sergej Barbarez nije ostao imun na situaciju iz Banja Luke, rečenica na Twitteru sve rekla

Oglasio se nakon utakmice

Ni Sergej Barbarez nije ostao imun na situaciju iz Banja Luke, rečenica na Twitteru sve rekla

E. Čaušević

Utakmica Borca i Sarajeva koja se igrala sinoć u okviru drugog kola Premijer lige Bosne i Hercegovine izazvala je dosta pažnje u bh. javnosti zbog neregularnog gola banjalučkog tima za konačnih 1:1, a na tu temu oglasio se i Sergej Barbarez.

Borac i Sarajevo odigrali su zaostali meč drugog kola Premijer lige, a konačan rezultat na kraju bio je 1:1, no nažalost ponovo nije moglo da se ne priča o sudijskim greškama.

Sarajevo je u Banja Luci vodili sa 1:0 od 68. minute kada je pogodak postigao Ajdin Hasić nakon odlične kontre koju su odigrali igrači gostujućeg tima.

Kada se očekivalo da bi Sarajevo moglo da slavi i uključi se u borbu za prvu poziciju na tabeli Borac je u 95. minuti došao do poravnanja rezultata, a odmah je bilo jasno da pogodak nije postignut iz regularne pozicije.

Naime, Zoran Kvržić je bio u ofsajdu prije nego što je došao do lopte i poslao je iza leđa golmana Sarajeva za 1:1, no sudije se nisu oglašavale.

Oglasi

O novoj sudijskoj lakrdiji oglasio se i nekadašnji bh. reprezentativac Sergej Barbarez koji nije mogao ostati imun na dešavanja u Banja Luci.

Barbarez se oglasio na Twitteru odmah nakon utakmice, a njegova poruka izazvala je veliku pažnju. Nekadašnji bh. reprezentativac je sve rekao u samo jednoj rečenici.

"Svugdje zadnji gasi svijetlo, samo u nas prvi...", poručio je Barbarez na Twitteru.

Situacija iz 95. minute meča Borca i Sarajeva je jutros glavna tema i medija u regionu jer nikome nije jasno kako je ovaj pogodak mogao biti priznat, te zbog čega se pomoćnik nije oglašavao iako je bio dobro postavljen.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ovim bodom Borac je ostao prvi na tabeli sa 25 bodova, te ima četiri boda i meč više od drugoplasiranog Zrinjskog. Sarajevo je treće sa 20 bodova nakon deset odigranih kola.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

FahrudinKonjHodzic
vid kockara
0 1
user1676286668
Omladini četo nam je predsjednik fs lik ne voli Bosnu i svim silama pokušava da uništi fudbal da pokaže da je njihov klub najjači ali samo pomoću sudija....direktor kluba seto ili ceto kako god isto ne voli Bosnu doDick mu je najbolji Jaran tako da je svima jasno o čemu se radi dzaba se čudite.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi