31

Komentari (31)

Srbi bi rekli"kasno Marko na Kosovo dođe".Slažem se.Pored silnih kikseva na malim utakmicama gdje se gubi titula poraz u Mostaru prošlo kolo je zapečatio sudbinu.Ovo je pirova pobjeda.Pokazali smo im na terenu ko je ko.I da ne uzmemo ništa ove sezone svaka čast za ovu sezonu i iskorak u Europi.Odigrat sa AZ 1:0 i 0:1 i Aston Villom 0:1 i 1:1 dok istovremeno bahati klubovi iz HNL kažu da bi Zrinjski bio peti u njih a primaju porcije i ispadaju od trećerazrednih klubova iz Turske i Grčke svaka čast i upravi i igračima za ovu sezonu.Vrijedilo je sve to na međunarodnoj sceni žrtvovanja svega ostalog.Okrenuti se sad prvom prioritetu a to je infrastruktura.Počelo se sa izgradnjom novog stadiona tj.istoka koja treba biti gotov do narednog prvenstva a onda na zimu jug i sjever istovremeno i 3/4 posla su gotove u 2025.godini.Novi zapad bi na kraju bio šlag na tortu.Da klub nikoga ne moljaka i ne potuca se i traži odobrenja od UEFE za uvjete.Onda će sve samo od sebe doći,titule pogotovo.Borcu čestitke na tituli zaslužili su je i pored guranja ali imali su manje kikseva i mi smo im u tome dosta pomogli.Iako se i sami ne usude reći jer znaju koliko je sati da imaju bolju ekipu od nas.
delta
Moj Marinovicu i tvoji igracici u stvari Vicini,mislis progurat te balerine poput Cavica i Susica i pobjedit Zrinju,sa takvom kukavickom taktikom.Ostvaljas na klupi tri puta bolje i brze igraceKulasinJurilj....Nek si izgubio i treba kad si poltron Vicin nemas ti svoje nista
hzsg
Uredniče štrumfovskog portala, barem obavjesti sportsku nogometnu javnost da su danas igrani gradski derbiji u konkurencijama U15 i U17, i da su obje konkurencije, NARAVNO slavili BORDO DJECACI rezultatima 2-0 i 4-1.
Ende
Od kad je Sarajevo izaslo sa terena, odjednom ekstra sudjenje hmmm
avalkaB
No Giga no Party
magistar
Svakoj seriji mora doći kraj. Nemoguće je držati intezitet 33 kola. Borac će ovo lagano privesti kraju a finale kupa će biti veliki spektakl ako budemo gledala iste rivale. Prognoziram Borcu duplu
omer
Kad se vidi koliko Borac uziva naklonost sudija, onda nema sumnje da ce ti se zelja ispuniti.
Frane
Jbg ne mogu sudci baš svaku utkamicu nosit bojac a ni sreća bgm, jednu jedinu priliku u Mostaru ste imali a mi nekoliko zicera. U kupu lagano Zrinjski uzima.
Starigrad01
Čist primjer kad se sudi korektno.bojca nema ni na mapi. Sarajevo će ih na Koševu poderati.Naravno ako bude pošteno suđenje.
Manager
Pa nije Vico bezveze stavio finale kupa na 2 utakmice :)
e72x
Rutinerski...bravo Zrinja! Nikad ne podcijenjuj srce prvaka!
Samo_Realno
Zrinjski ce osvojiti ligu , Borac ima tezak raspored na gostovanju : Velez, Sarajevo , Siroki Brijeg , Tuzla Citi i Zeljo . Od tih 15 bodova tesko da uzme 5.
plemic
bilo bi realno da smo ih neki dan pobjedili u mostaru. uz ovavu sudačku organizaciju tvoje predpostavke su nerealne.
Aleksandar1976
Vidim da je Zrinjski već upisao 9 pobjeda do kraja
Samo_Realno
Plemic ,Zrinjski ako bude igrao ozbiljno do kraja sezone nece ispustiti niti jedan bod
plemic
samo_realno, to kaže i aleksandar1976.
Samo_Realno
realno skroz , po rasporedu , samo ako ih sudije negdje ne sasjeku , a najprije bi se to moglo desiti u Modrici sa Slogom.
omer
Nije neocekivano sto je Borac izgubio. Izgubili bi oni mnogo vise utakmica da nisu imali arbitra kao 12tog igraca. Kao npr. protiv Sarajeva kad su im priznali gol nakon ofsajda i tako ih spasili poraza.
user1676732413
Čim sudije ne šilje za Borac nema ni bodova. Trebao je Borac još puno utakmica izgubiti da nisu sudije šiljile za Borac.
E.Car
Zrinjski u prvom trebao dobiti crveni!!!
plemic
najbolje bi bilo da su i jedni i drugi poraženi.
bk123
Misliš Malekinusic....da imamo VAR vjerojatno bi al sta je Borcu progledano ovu sezonu onda Ok al je bila glupost za karton.Al sve u svemu zaslužena pobjeda Zrinjskog
user1690272632
Istina ...Sreća nema VAR a...
Frane
Makaki, nikakav ono crveni nije.
E.Car
Smiješnija je odluka sudije da mu da žuti karton, znači vidjeli su udaranje a to je po svim pravilima crveni. Znam da bi ga Željinom igraču sigurno dali u toj situaciji. Sjećam se prošle godine Santos gradi loptu i udari laktom igrača iz sebe i dobije crveni to je 10 puta blaži start. Zrinjski je do kraja prvog bio bolji i dalje nisam ni gledao.
plemic
care, ne srdi se. dogodine u federalnoj sudačka organizacija će vas podržati.
E.Car
@plemic ništa nije nemoguće, pogotovo sa sudijama koje Zrinjski, Borac i njihove dupelisce povlašteno gledaju. A vama ako je bolje igrati protiv GOSK-a i Igmana nego na Grbavici protiv velikana pa bujrum!!!
prvak1905
Legendo, de malo omrvi, u isti kos stavljas Bojac i Zrinjski sa sudijama.. ne budi smjesan.. vama nije niko kriv sto ispadate iz lige
E.Car
@prvak1905 U 5 deka ste vjeruj, drugo je bilo jer ste imali jaku ekipu i nije vam trebalo navlačiti kao njima. Pa danas da ste dobili crveni kao što ste trebali ne bi ni pobijedili.
Aleksandar1976
Da je bilo var-a dobio bi crveni ali da ga je danas dao razapinjali bi ga tri dana kako je vicin sudija
rabodimis
@Aleksandar1976 Braca nije lijepo da od navijaca pravis ovce i magarce.. Cist crveni, niko sudiji rijeci ne bi mogao rec da ga je pokazao... Ovako ostaje ogromna greska sudije.. PS beus je doktor nauka i za dodikovo stene i za "pocasnog lopova" begica i za sve ostale okupljene u kartelu N/FS BiH-a.. tu je 800 godina a i dalje je nevidljiv, veceg i namazanijeg lopova BiH-a dugo nije vidjela.. Svi su dobro popljuvani al on vazda nekako ostane sa strane, djeluje tiho i ubitacno, sa sto manje paznje ostvaruje nevjerovatne rezultate.. Ako se on posvadja sa dodikovim stenetom ni tri dodika mu nece pomoc da se zadrzi u savezu, beus je najiskusniji i najopasniji lopov u savezu.. dodikovo stene je obicni papak, k*rceviti glupan, mazga.. On sad kupi bijes javnosti kao sto je to nekad begic radio.. Mi razapinjemo krivce, mogao je on bit i najbolji predsjednik do sad al nije jbga, obicni je s*pak, to je realnost.. Nije beus slucajno prepustio begicu mandat predsjednika, nego da se skloni sa udara... Znaju braca navijaci odlicno fudbalska pravila, zivot ljudi provedu bodreci i podrzavajuci svoj klub.. Nije lijepo to sto omalovazavas ljubav i strast.. Navijace boli k*rac ko je u savezu ako to funkcionise kako treba.. Nismo tako glupi i slijepi kako nas ti predstavljas...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.